گوگل به دانشجو ها کروم بوک قرض می دهد
اگر برای کار های دانشگاهی لپ تاپی تهیه کردید، به احتمال زیاد الآن پشیمان خواهید شد، در حالی که قطعا حمل کتاب های قطور و فراوان به دور دانشکده کار راحتی نیست و به روشی آسان تر برای نجات کمرتان نیاز دارید!
در همین راستا گوگل از پروژه ی "کتاب خانه ی قرض دادن کروم بوک" رونمایی کرد، برنامه ای آزمایشی که به دانشجو ها این امکان را می دهد تا دستگاهی با سیستم عامل کروم را برای چند روزی قرض بگیرید. درنتیجه تا موقعی که گوگل در آن مدرسه به سر می برد، این سیستم مال شماست: می توانید در کلاس نُت برداری کرده یا در خواب گاه به تماشای Netflix (نتفلیکس) بپردازید.
این کتابخانه در هفته ی بعد در دو دانشگاه Syracuse در Walunt Park و دانشگاه ایالت تگزاز افتتاح شده و در طی هفته های بعدی به موسسه های دیگر منتقل خواهد شد.
حال نکته ی جالب اینجاست که اگر پس از استفاده از کروم بوک خوشتان آمد، نمی توانید از کتابخانه خریداری کرده و برای این کار باید به مرکز شهر و فروشگاه مربوطه رجوع کنید!